Un autocar cu 35 de persoane la bord s-a răsturnat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, 25 de persoane fiind transportate la spital. Cincisprezece dintre pasageri sunt adolescenţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Iaşi, accidentul a avut loc în municipiul Paşcani, unde un autocar cu 35 de persoane s-a răsturnat, apelul la 112 indicând că 10 persoane au nevoie de îngrijiri medicale.
 
 
Acolo au intervenit trei echipaje de prim-ajutor, unul de terapie intensivă mobilă, două autospeciale pentru victime multiple, o autospecială pentru stingere de apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare grea de la ISU, şase ambulanţe tip B şi două tip C de la SAJ..
 
”În urma evaluării medicale au fost transportate la spital 25 de persoane, din care 2 persoane la Spitalul de Copii Sf Maria Iaşi. Din totalul persoanelor, 15 aveau vârste cuprinse între 14-17 ani”, a arătat sursa citată.

Planul Roşu de intervenţie a fost activat la 00:05 şi dezactivat la ora 01:35.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.