O profesoară de la Liceul Sportiv din Iaşi a ajuns, miercuri, la spital, după ce un elev a pulverizat spray iritant lacrimogen în sala de curs, iar femeii i s-a făcut rău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi despre faptul că unei profesoare de la Liceul Sportiv i s-ar fi făcut rău din cauza inhalării vaporilor unui spray iritant lacrimogen.

Din primele verificări ale poliţiştilor a rezultat că un elev ar fi pulverizat pe fereastră spray paralizant, iar vântul ar fi adus vaporii în sala de clasă.

Femeii i s-a făcut rău, ea fiind transportată cu ambulanţa la spital.

Directorul Liceului Sportiv Iaşi, Ilie Gheorghică, a declarat că elevul a fost identificat imediat, iar cazul va fi anchetat atât de Consiliul Profesoral al şcolii, cât şi de Poliţie. Nu se cunoaşte deocamdată motivul pentru care elevul a comis acest gest.

"Doamna profesor a venit în timpul orei şi ne-a anunţat că în clasa respectivă se simte un miros înţepător. Ne-am deplasat acolo şi într-adevăr se simţea acel miros. Am discutat cu copiii, iar cel care a folosit acel spray a recunoscut. Între timp doamna profesor nu se simţea prea bine şi am apelat la serviciul de ambulanţă. Au venit şi reprezentanţii de la Secţia de Poliţie nr. 2 care au preluat cazul şi urmează să facă cercetare disciplinară. La nivelul şcolii vom constitui o comisie să cercetăm evenimentul şi să luăm măsurile legale", a afirmat Ilie Gheorghică, directorul Liceului Sportiv din Iaşi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.