O adolescentă de 14 ani dintr-o comună ieşeană care fusese dată dispărută a fost găsită de poliţişti, după ce şi-a minţit mama că a fost răpită de pe stradă, în realitatea ea intenţionând să ajungă la Bucureşti la un tânăr pe care l-a cunoscut pe internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din localitatea Ciurea judeţul Iaşi au fost alertaţi sâmbătă de către mama unei fete de 14 ani, care a fost anunţată de fiica sa că ar fi fost răpită de pe stradă de către persoane necunoscute.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat adolescenta pe raza comunei Şcheia.

Fata le-a spus poliţiştilor că în dimineaţa zilei de sâmbătă, în timp ce se deplasa spre satul Şcheia, ar fi fost luată la ocazie cu o maşină tip dubă, după care ocupanţii acestuia ar fi legat-o de mâini şi picioare şi ar fi dus-o într-un loc necunoscut.

Tânăra a povestit că ar fi reuşit să scape şi i-ar fi solicitat unei femei să o transporte cu un autoturism, în comuna Şcheia.

Investigaţiile poliţiştilor au arătat însă că adolescenta a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a se deplasa în municipiul Bucureşti pentru a se întâlni cu un tânăr cunoscut pe o reţea de socializare. Pentru a-şi acoperi plecarea ar fi sunat-o pe mama sa şi i-ar fi relatat că ar fi fost răpită şi legată.

Ulterior, după ce mama sa a alertat poliţiştii, fata ar fi renunţat la intenţia de a părăsi domiciliul şi s-ar fi oprit pe raza comunei, unde a fost găsită de poliţişti.

Adolescenta nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind încredinţată mamei sale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.