Cele două adolescente din judeţul Iaşi care fuseseră date dispărute au fost găsite de poliţişti, una dintre ele fiind descoperită într-o comună din judeţul Dâmboviţa. Cea de-a doua a fost găsită în casa prietenului ei, mai în vârstă cu 14 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alecsandra Ioviţă, în vârstă de 15 ani, a fost găsită de poliţişti, în noaptea de miercuri spre joi pe raza localităţii Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, ea declarând că nu a fost victima vreunei agresiuni.

Adolescenta a fost internată într-un centru de primire minori, urmând a fi apoi încredinţată păriţilor săi.

Tatăl fetei a spus că a observat un comportament ciudat al tinerei în ultima perioadă, iar după ce a avut o discuţie mai aprinsă cu aceasta, adolescenta a fugit de acasă.

Cealaltă tânără care fusese dată dispărută, în vârstă de 14 ani, care locuia în comuna ieşeană Erbiceni, a fost găsită la prietenul ei, cu 14 ani mai mare. Acesta locuia într-o comună situată la câţiva kilometri de casa tinerei.

Mama fetei le-a spus poliţiştilor că adolescenta obişnuia să plece de acasă, dar de fiecare dată revenea la domiciliu.

Cele două tinere fuseseră date dispărute luni la prânz, părinţii sesizând poliţia în seara aceleiaşi zile.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.