Un bărbat de 34 de ani dintr-o comună ieşeană a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi pentru a se stabili dacă a avut discernământ după ce joi seară şi-a înjunghiat prietena, aceasta fiind internată în stare gravă în spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, de 34 de ani, a avut un conflict cu prietena sa, de 39 de ani, iar la un moment dat în timp ce se aflau în maşină i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuţit în zona abdominală, toracică şi a gâtului.

Incidentul s-a petrecut pe raza comunei ieşene Rediu. Bărbatul şi-a abandonat victima şi a fugit.

Femeia a fost transportată în stare gravă cu ambulanţa la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. Ea a suferit a suferit o plagă înjunghiată abdominală, şoc hemoragic, mai multe plăgi infiltrate multiple, dar şi o plagă submandibulară dreapta.

Procurorii ieşeni care au preluat cazul susţin că agresorul s-a deplasat ulterior la un schit din judeţul Botoşani, iar în noaptea de joi spre vineri a revenit cu o maşină condusă de o altă persoană,în judeţul Iaşi.

El a fost prins de poliţişti la intrarea în localitatea Popricani situată la câţiva kilometri de locul unde a avut loc agresiunea.

Procurorii au mai precizat că suspectul este cunoscut cu antecedente psihiatrice, astfel că el a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola, în vederea expertizării şi pentru a se stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

Potrivit presei ieşene, tânărul care a înjunghiat joi seară o femeie în Rediu, a fost implicat într-un alt incident în anul 2020.

Bărbatul, aflat la volanul unei maşini, a fost urmărit de poliţişti şi jandarmi pe străzile Iaşiului, după ce a refuzat să se legitimeze. Pentru prinderea lui au fost trase mai multe focuri de armă. El a fost condamnat ulterior la doi ani şi două luni de închisoare, cu suspendare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.