O persoană a murit şi alte trei au fost rănite într-un accident rutier produs, luni după-amiază, pe drumul naţional 2, în apropierea localităţii Sineşti, din judeţul Ialomiţa, unde un tânăr a pierdut controlul volanului, iar autoturismul pe care îl conducea a derapat şi a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un alt autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa, accidentul a avut loc luni după-amiază, pe DN 2, în afara localităţii Sineşti, unde, conform primelor cercetări, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din judeţul Suceava, care conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Bucureşti, a pătruns pe contrasens după ce autoturismul său a derapat, ciocnindu-se cu un autoturism  condus de un bărbat de 42 de ani, din judeţul Buzău.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 45 de ani aflat în autoturismul care circula regulamentar a murit, iar şoferul şi o pasageră aflaţi în acelaşi autoturism au fost răniţi. De asemenea, şoferul autoturismului care a intrat pe contrasens a fost rănit, toate cele trei victime fiind transportate la spitalul din Urziceni.

Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.