Un bărbat de 33 de ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un incendiu de proporţii care a cuprins o fermă din oraşul Amara, judeţul Ialomiţa. În acelaşi incendiu au murit şi circa 700 de animale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, incendiul a fost semnalat sâmbătă noapte, la o fermă din localitatea Amara. Flăcările cuprinseseră un adăpost de animale, în care se aflau oi, capre, vaci şi cai, dar şi două încăperi de locuit şi rezerva de furaje a fermei.

La locul incendiului s-au deplasat pompierii de la Detaşamentul Slobozia cu trei autospeciale de lucru.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit într-una din încăperile amenajate în imediata vecinătate a adăpostului de animale trupul carbonizat al unui bărbat. În urma cercetărilor, pompierii şi Poliţia au aflat că bărbatul mort în incendiu avea 33 de ani. 

În acelaşi incendiu, au murit şi 600 de oi, 100 de capre, 3 bovine şi un asin iar ferma a fost distrusă pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi. 

În foc au mai ars elemente de construcţie şi mobilier, un autoturism, harnaşamente pentru cai, 3 atelaje, aproximativ  200 baloţi de paie şi lucernă, 10 tone de porumb, şi lemne depozitate în fermă. Pe timpul intervenţiei s-a reuşit salvarea a circa 300 de oi şi a 9 cai, precum şi a unor utilaje agricole.

Primele informaţii furnizate de ISU Ialomiţa indică folosirea intenţionată sau din culpă a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Incendiul a fost stins duminică dimineaţă, în jurul orei 3.30.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.