Trei persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, şi în care au fost implicate două autoturisme, la faţa locului fiind solicitat un elicopter SMURD care a preluat un bărbat aflat în stare mai gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, George Damian, a declarat pentru News.ro că accidentul a avut loc în zona localităţii Cotorca, fiind implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane.

În urma impactului dintre cele două maşini, cele trei persoane au rămas încarcerate.

La faţa locului au intervenit două echipaje de descarcerare de la Urziceni, care au reuşit să-i scoată pe răniţi din maşini.

Un elicopter SMURD a fost solicitat la locul accidentului, preluând un bărbat aflat în stare mai gravă.

Celelalte două persoane rănite - un bărbat şi o femeie - au fost preluate de salvări de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, fiind transportate la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.