Patru persoane au fost rănite, vineri seară, într-un grav accident rutier produs în Ialomiţa, după ce o maşină în care se aflau în total cinci oameni a derapat pe şosea, apoi s-a răsturnat pe câmp, lovind şi un copac, iar în final rămânând pe cupolă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs în localitatea Alexeni. Din primele informaţii reiese că autoturismul în care se aflau 5 oameni a fost scăpat de sub control, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp, lovind şi un copac.

FOTO: ISU Ialomiţa
FOTO: ISU Ialomiţa

"Au intervenit salvatorii din cadrul Detaşamentului Urziceni cu o descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijin şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa. Din evenimentul rutier au rezultat cinci victime, dintre care trei transportate la Spitalul Municipal Urziceni  de către echipajele SAJ, una de echipajul SMURD, iar a cincea victimă a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsuri PSI la locul accidentului", transmite ISU Ialomiţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.