Un bărbat în vârstă de 52 de ani a căzut, luni, de pe un pod, într-o zonă greu accesibilă din localitatea Orăştie, judeţul Hunedoara. Au intervenit pompierii care l-au predat în siguranţă unui echipaj medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urmă cu puţin timp, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat faptul că o persoană a căzut de pe un pod, pe malul râului, în localitatea Orăştie. De urgenţă, la locul evenimentului s-au mobilizat pompierii Detaşamentului Orăştie cu o autospecială de mare capacitate şi o ambulanţă SMURD”, a transmis luni, ISU Hunedoara.
 
Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, care căzuse de la aproximativ 5 metri, într-o zonă greu accesibilă, a fost extras în siguranţă de către salvatori şi a primit primul ajutor medical la locul incidentului.
 
El a fost transportat în stare de conştienţă la spitalul din Orăştie, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.