Un bărbat de 55 de ani a murit, marţi, într-un accident produs pe DN 7, în judeţul Hunedoara, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de un TIR, al cărui şofer nu s-ar fi asigurat când a vrut să intre într-o parcare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, accidentul a avut loc între localităţile Zam şi Burjuc pe DN 7, drumul care leagă Deva de Arad.

"Au fost implicate un autotren şi un autoturism, o persoană fiind încarcerată. Intervin echipaje de descarcerare şi prim ajutor ale Secţiei Ilia. Victima încarcerată, un bărbat de 55 ani, a decedat. Se acţionează pentru extragere", au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara, care au precizat că bărbatul era şoferul autoturismului.

Potrivit poliţiştilor, şoferul autotrenului nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga.

"Un autotren al cărui conducător auto nu s-a asigurat la efectuarea virajului spre stânga, pentru a pătrunde într-o parcare, a lovit un autoturism care circula din sens opus”, transmit reprezentanţii Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii se află la locul accidentului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acesta.

Circulaţia între Deva şi Arad a fost blocată în urma accidentului timp de aproximativ o oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.