Trei dinte cei şase copii loviţi miercuri de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul Petroşani, şoferul fugind de la locul faptei, au fost transferaţi, în cursul nopţii, la Timişoara. Alţi trei au rămas internaţi la spitalul din Petroşani. Poliţiştii l-au reţinut pe şoferul vinovat de producerea accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Urmarea accident grav:  trei victime au fost transportate la Timişoara, trei victime au rămas la spitalul Petroşani”, a transmis IPJ Hunedoara.
 
De asemenea, potrivit sursei citate, şoferul care a produs accidentul rutier a fost reţinut 24 de ore.
 
Şase copii au fost loviţi de un autoturism, miercuri seară, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. În urma accidentului, un copil de 11 ani a fost resuscitat de echipajele medicale, alţi patru au fost duşi de urgenţă la spital cu ambulanţe, iar un al şaselea a fost dus la spital de familie.
Şoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti. El nu are permis de conducere şi era băut.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.