Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, la un autoturism care circula pe autostrada A1, între Deva şi Sibiu. Şoferul, care se afla singur în maşină, a reuşit să se salveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"În această dimineaţă, pompierii deveni au fost solicitaţi să intervină pe autostrada A1, între localităţile Simeria şi Orăştie, unde a avut loc un accident rutier între un autotren şi un autoturism. În urma impactului, autoturismul a luat foc", a transmis, miercuri, ISU Hunedoara.
 
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat, la întregul autoturism.
 
"Pompierii au lichidat flăcările în circa 10 minute şi din fericire, nu s-au înregistrat victime", a mai precizat sursa citată.
 
Şoferul, care se afla singur în maşină, a reuşit să se salveze. Acesta a fost evaluat medical de către paramedici, fără a se impune transportul la spital.
 
"Pentru această misiune au fost alocate o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD", a mai transmis ISU Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.