Un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Râu de Mori din judeţul Hunedoara, iar focul a surprins o fată de 13 ani. Aceasta a reuşit să se autoevacueze, însă a suferit arsuri la nivelul feţei şi mâinilor, ea fiind transporată la spital cu o ambulanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii au intervenit, miercuri seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Râu de Mori din judeţul Hunedoara.
 
”Pompierii Punctelor de Lucru Toteşti, Bretea şi cei ai Detaşamentului Hunedoara au intervenit în această seară cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o casă din localitatea Râu de Mori. La sosirea echipajelor operative la locul solicitării incendiul se manifesta foarte violent, pe întreaga suprafaţă a casei de aproximativ 100 de mp şi la acoperişul uneia dintre anexele gospodăriei, cu posibilitatea de propagare la celelalte două anexe cu structură din lemn şi la casa invecinată”, a precizat ISU Hunedoara.
 
O fată de 13 ani a suferit arsuri la faţă şi mâini.
 
”O minoră în vârstă de 13 ani a fost surprinsă de eveniment dar a reuşit să se autoevacueze.  Aceasta a suferit arsuri la nivelul feţei şi mâinilor, fiind transportată la spital de către o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Pompierii militari au localizat şi au lichidat incendiul, înainte ca flăcările să se extindă la celelalte construcţii”, a mai transmis ISU Hunedoara.
 
Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.