Pompierii din Deva au intervenit, sâmbătă seară, pentru salvarea a două persoane care se aflau într-o maşină pe DJ 708D în localitatea Feregi şi care nu şi-au mai putut continua deplasarea din cauza stratului mare de zăpadă de pe carosabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Salvatori de la Detaşamentul de pompieri Deva au intervenit, în această seară, pentru punerea în siguranţă a două persoane aflate într-un autoturism blocat în zăpadă pe Drumul Judeţean DJ 708 D, în localitatea Feregi. Autoturismul nu şi-a mai putut continua deplasarea din cauza stratului destul de mare de zăpadă care s-a depus într-un timp scurt pe partea carosabilă”, a transmis ISU Hunedoara.
 
 
Potrivit pompierilor, cele două persoane din autoturism se află în afara oricărui pericol. 
 
”Nu au avut nevoie de asistenţă medicală, iar echipajul de intervenţie a acţionat pentru deblocarea autovehiculului şi amplasarea acestuia în afara părţii carosabile”, a precizat ISU Hunedoara. 
 
Totodată, autorităţile judeţene urmează să intervină cu utilaje de deszăpezire pentru eliberarea drumului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.