Mai multe curţi şi pivniţe din localităţile hunedorene Lupeni, Petroşani, Cimpa şi Aninoasa au fost inundate, joi, în urma ploilor din ultimele ore. Judeţul se află, până vineri, sub avertizare Cod portocaliu emisă de hidrologi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice prognozate, 25 de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Lupeni şi Detaşamentului Petroşani, alături de SVSU Petrila, au intervenit, până la această oră, pentru evacuarea apei din mai multe gospodării, după cum urmează: în localitatea Lupeni a fost inundată o curte ca urmare a refulării unei canalizări; în municipiul Petroşani au fost afectate 6 curţi şi 2 pivniţe situate pe străzile Dacia şi Aradului; în localitatea Cimpa a fost afectată o curte cu posibilităţi de inundare a unui grajd de animale; în localitatea Aninoasa au fost inundate 2 curţi şi o locuinţă, situate pe strada Libertăţii”, a transmis ISU Hunedoara.
 
FOTO: ISU Hunedoara
FOTO: ISU Hunedoara
 
Totodată, pompierii au intervenit pentru segmentarea şi degajarea de pe carosabil a unui arbore căzut pe drumul judeţean care face legătura localitatea Lupeni şi staţiunea montană Straja.
 
Judeţul Hunedoara se află sub avertizare hidrologică Cod Portocaliu până vineri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.