Un puternic incendiu a izbucnit, luni, la un depozit de deşeuri reciclabile din localitatea Chişcădaga, judeţul Hunedoara, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Niciun muncitor nu a fost intoxicat cu fum sau rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Incendiu la un depozit de deşeuri reciclabile din Chişcădaga. Pompierii intervin cu trei autospeciale de stingere cu capacitate de 9.000 litri, o autoscară, o ambulanţă tip B2 şi autospeciala CBRN pentru gestionarea situaţiei generate de un incendiu izbucnit în zona benzii transportoare a deşeurilor”, au transmis, luni, reprezentanţii ISU Hunedoara.

Sursa citată a precizat că niciun muncitor nu a fost intoxicat sau rănit, iar depozitul deţine autorizaţie de securitate la incendiu. 

La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta la baloţi de deşeuri textile şi plastice depozitaţi pe aproximativ 300 de metri pătrati.

Echipele de pompieri lucrează pentru lichidarea focarelor de incendiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.