Pompierii au intervenit, miercuri dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la acoperişul unui bloc din Lupeni. Treizeci de persoane au ieşit din imobil, fără a exista victime. Primele cercetări au arătat că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit IPJ Hunedoara, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată, în jurul orei 5.30, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe Aleea Gorunului din municipiul Lupeni a luat foc acoperişul unui bloc.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni, care au constatat că pe acoperişul unui bloc situat pe Aleea Gorunului este un incendiu în desfăşurare, iar reprezentanţi ai I.S.U. Hunedoara - Garda de Intervenţie Lupeni intervin cu o autospecială cu apă pentru stingerea incendiului. În urma primelor cercetări preliminare, incendiul s-ar fi produs în urma unui scurtcircuit la instalaţia electrică, însă nu au fost înregistrate victime”, a arătat sursa citată.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru distrugere din culpă.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Incendiu acoperiş bloc cu 3 etaje în localitatea Lupeni. Intervine Detaşamentul de pompieri Petroşani”, a transmis, miercuri dimineaţă, ISU Hunedoara.

Sursa citată a precizat că arde generalizat acoperişul, iar 30 persoane s-au autoevacuat.

Intervenţia pompierilor este în plină desfăşurare, iar până la ora transmiterii acestei ştiri nu sunt anunţate victime.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.