Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, într-un apartament aflat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din Lupeni, judeţul Hunedoara. O femeie de aproximativ 60 de ani a suferit arsuri pe 60-70 la sută din suprafaţa corpului şi a fost transportată la spital. Alte 10 persoane s-au autoevacuat. Pompierii au anunţat că focul ar fi pornit de la o ţigară aprinsă şi lăsată nesupravegheată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pompierii Gărzii de Intervenţie Lupeni şi cei ai Detaşamentului Petroşani au intervenit în această seară pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuinţe din Lupeni, strada Liliacului. Intervenţia s-a realizat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dintre care una cu scară de intervenţie la înălţime, dar şi cu o ambulanţă SMURD al cărei echipaj a acordat primul ajutor calificat şi apoi a transportat la Centrul de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Municipal Lupeni o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani care a suferit arsuri pe 60-70% din corp”, a transmis ISU Hunedoara.
 
Din cauza fumului, 10 persoane, locatari ai blocului, în care s-a produs incendiul, s-au autoevacuat. 
 
”În acelaşi timp cu intervenţia pentru stingerea incendiului s-a acţionat cu un ventilator cu presiune pozitivă care a evacuat fumul din casa scării. În urma incendiului au ars obiecte de mobilier dintr-o cameră a locuinţei”, a adăugat ISU Hunedoara. 
 
Conform primelor constatări, persoana aflată în locuinţă ar fi lăsat nesupravegheată o ţigară aprinsă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.