Doi tineri, unul de 26 de ani din judeţul Gorj şi altul de 20 de ani din judeţul Hunedoara, sunt suspectaţi de poliţişti că au sustras dintr-o societate comercială din Petroşani o casetă de valori care conţinea suma de 10.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de către dispeceratul unei  societăţi de pază, cu privire la faptul că, uşa  unei societăţi  comerciale situate pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroşani, a fost forţată. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, în urma primelor investigaţii  au constatat că, două persoane necunoscute au pătruns în  interiorul societăţii prin efracţie şi au sustras o casetă de valori în  care se afla o sumă de  aproximativ 10.000 lei”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Hunedoara. 
 
Poliţiştii i-au identificat pe suspecţi, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna  Dăneşti, judeţul Gorj şi un alt tânăr în vărstă de 20 de ani din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara. 
 
De asemenea, cutia de valori şi prejudiciul declarat, în sumă de 10.000 de lei, a fost recuperat în totalitate. 
 
”Cei doi prezumtivi autori vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, cu propunere de luare a măsurilor legale. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, a mai precizat IPJ Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.