Doi motociclişti maghiari au murit şi un al treilea, tot cetăţean maghiar, a fost rănit, duminică, după ce un o femeie de 54 de ani a întrat în depăşirea unei coloane de maşini. Accidentul a avut loc pe DN 68, în judeţul Hunedoara, traficul rutier fiind blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Hunedoara, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată, prin intermediul SNUAU 112, că pe DN 68 a avut loc un accident rutier soldat cu victime.
 
Poliţiştii au stabilit că o femeie de 54 de ani din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 68 din direcţia  Caransebeş spre Haţeg, s-ar fi angajat în depăşirea unei coloane de maşini, moment în care a  intrat în coliziune cu un grup de  6 motociclişti care se deplasa din sens opus.
 
În urma accidentului a rezultat decesul a doi motociclişti, de cetăţenie maghiară, şi rănirea gravă a încă unui motociclist, de asemenea cetăţean  maghiar. Acesta a fost preluat şi transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
 
În cauză, poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
 
Traficul rutier a fost blocat total în zona accidentului pe ambele sensuri de circulaţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.