Un copil în vârstă de 7 ani a fost rănit şi transportat la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe DN66, în apropierea localităţii Merişor, între Petroşani şi Haţeg. Accidentul s-a produs după ce un şofer a făcut o depăşire neregulamentară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN66 din direcţia  Petroşani-Haţeg,  în afara localităţii Merişor, s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule intrând în coliziune cu un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 29 de ani care circula din sens opus, ulterior fiind lovit de către  ansamblul de vehicule  care era condus de către un bărbat în vârstă de 46 de ani”, a transmis IPJ Hunedoara.
 
În urma accidentului a fost rănit copilul de 7 ani care era pasager într-una dintre maşini. 
 
”În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui minor în vârstă de 7 ani, în calitate de pasager, aflat în autoturismul care se deplasa regulamentar. Victima a fost preluată şi transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză  poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai transmis IPJ Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.