Cinci persoane au fost rănite, joi, într-un accident în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme şi care a avut loc la ieşirea din municipiul Deva. Una dintre victime a rămas încarcerată, fiind extrasă de echipajele de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
La accidentul produs la ieşirea din Deva au fost trimise echipaje operative din cadrul Detaşamentului Deva cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD, fiind sprijinite şi de trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.
 
”În urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz, au rezultat cinci victime, dintre care una încercerată”, transmite ISU Hunedoara.
 
 
Pompierii au extras persoana încarcerată din autoturism, aceasta a fost asistată medical la faţa locului, iar ulterior a fost transportată la UPU Deva, conştientă.
 
Echipajele de prim ajutor au acordat îngrijiri medicale şi celorlalte victime, care au fost transportate la acelaşi spital, doar pentru o persoană nefiind necesară această măsură. 
 
Totodată, pompierii militari au asigurat măsurile specifice în astfel de situaţii de urgenţă pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.