Un incendiu cu mari degajări de fum a izbucnit, vineri, într-un bloc de locuinţe din localitatea Gurabarza din judeţul Hunedoara. Şase persoane au fost evacuate, locatarii de la etajele superioare rămânând blocaţi în apartamente din cauza fumului dens. Trei adulţi şi doi copii au fost duşi, de urgenţă, la spital, cu intoxicaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii din Brad, Deva şi Băiţa au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bloc de locuinţe din localitatea Gurabarza.
 
"Un incendiu a izbucnit astăzi într-un un apartament de la etajul 1 al unui bloc de locuinţe din localitatea Gurabarza. Pentru interventie au fost mobilizate imediat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de la Sectia de Pompieri Brad, iar ulterior forţele au fost suplimentate de pompierii Detaşamentului Deva, cu autoscara mecanică, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, alături de un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Băiţa. De asemenea, la locul evenimentului au sosit în sprijin şi trei ambulanţe ale SAJ”, transmite ISU Hunedoara.
 
La Secţia de Pompieri Brad a fost alertă portocalie.
 
"Începând cu ora 15:30, la Secţia de Pompieri Brad a fost ridicată capacitatea de intervenţie la nivel III - alerta portocalie. La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, locatarii de la etajele superioare ale clădirii fiind surprinsi şi blocaţi în locuinţe din cauza fumului dens”, arată ISU Hunedoara.
 
Pompierii militari au localizat incendiul şi au acţionat pentru lichidarea acestuia, iar şase persoane - trei adulţi şi trei copii - au fost evacuate şi au fost asistate medical de către echipajele de prim ajutor.
 
Dintre acestea, trei adulţi şi doi copii au fost transportaţi ulterior la UPU Brad, cu intoxicaţii minore.
 
Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.