Poliţiştii de la Protecţia Animalelor din judeţul Hunedoara au salvat un caine din rasa American Staffordshire Terrier, plin de răni şi malnutrit. Animalul a fost dus într-un adăpost autorizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Dr. Victor Babeş, din oraşul Haţeg, se află un câine într-o situaţie de pericol. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un animal din specia canină, cu caractere morfologice asimilate rasei American Staffordshire Terrier (femelă, culoare negru cu alb, talie medie, neidentificat prin microcipare), care prezenta o stare de sănătate precară, multiple răni la nivelul corpului şi malnutriţie”, a transmis IPJ Hunedoara.
 
Câinele va primi îngrijiri medicale într-un adăpost autorizat. Proprietarul animalului urmează să fie identificat.
 
”Având în vedere faptul că animalul se afla în stare evidentă de pericol, poliţiştii au  luat măsura plasării acestuia într-un adăpost autorizat, unde va primi îngrijirile necesare (şi unde aşteaptă să fie adoptat de un iubitor de animale) şi au demarat cercetări în vederea identificării proprietarului căţeluşei şi a documentării răspunderii penale sau contravenţionale a acestuia”, a mai precizat IPJ Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.