Bărbatul de 29 de ani care a smuls un copil din braţele mamei sale, la Deva, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Zam, iar anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tânărul de 29 de ani a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Zam, iar în urma probatoriului s-a dispus extinderea urmării penale  şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate”, a transmis, miercuri, IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că, bărbatul, după ce a luat minorul din braţele mamei sale, s-a îndepărtat de aceasta câţiva metri, fiind reţinut de către persoanele aflate la faţa locului,  până cand a fost preluat de poliţişti.

Poliţiştii din Hunedoara au deschis dosar penal, marţi, după ce un tânăr a smuls un copil din braţele mamei sale, în zona unei pieţe din Deva.

Poliţiştii au deschis iniţial dosar penal pentru loviri sau alte violenţe. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.