Un bărbat care a fost implicat într-un scandal, în municipiul Vulcan din judeţul Hunedoara, a fost reţinut, după ce poliţiştii au găsit în locuinţa sa mai multe arme şi cartuşe deţinute ilegal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 26 decembrie 2023, urmare a sesizarii Poliţiei Municipiului Vulcan cu privire la izbucnirea unui conflict fizic în care au fost implicate mai multe persoane la un local situat pe raza municipiului Vulcan, judeţul Hunedoara, poliţiştii au identificat asupra uneia dintre persoanele implicate în conflict o armă scurtă tip pistol şi muniţie aferentă”, a transmis, miercuri, IPJ Hunedoara.
 
Arma pe care barbatul o avea la el avea 4 cartuşe cu glonţ.
 
”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Arme Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, care, împreună poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan au continuat cercetările în cauză, ocazie cu care s-a stabilit faptul că arma identificată aflată în posesia persoanei în cauză este un pistol letal aflat în circuitul ilegal, încarcată cu un număr de 4 cartuşe cu glonţ de acelaşi calibru”, a precizat IPJ Hunedoara.
 
Poliţiştii au percheziţionat domiciliul bărbatului şi au găsit şi alte arme deţinute ilegal de acesta.
 
”În continuarea cercetărilor, de la domiciliul persoanei în cauză, care nu este deţinător legal de arme, au mai fost ridicate un numar de 3 arme neletale tip pistol şi muniţie, toate aflate în circuitul ilegal”, a adăugat IPJ Hunedoara.
 
Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.