Un bărbat de 48 de ani, care a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţă că s-a rătăcit în apropierea râului Jiu, în zona Lupeni, a fost salvat de pompieri. A fost dus într-o zonă sigură a oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În această noapte,  o persoană rătăcită pe malul Jiului, pe raza municipiului Lupeni, a solicitat ajutor prin intermediul numarului unic de urgenţă 112. Imediat, în căutarea acesteia s-a mobilizat un echipaj operativ de la Garda de Intervenţie Lupeni. În scurt timp, pompierii l-au reperat pe bărbatul în vârstă de 48 ani, la circa doi metri de albia râului Jiu, unde vegetaţia este foarte deasă şi atinge 1 - 2 metri înălţime, fapt pentru care bărbatul nu s-a mai putut deplasa", a transmis ISU Hunedoara.   
 
După ce au ajuns la bărbat, salvatorii s-au asigurat că acesta nu a suferit nicio traumă şi l-au însoţit până într-o zonă de siguranţă a oraşului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.