Poliţiştii din Hunedoara au deschis o anchetă după ce o femeie în vârstă de 38 de ani a sesizat că i-a fost incendiat autoturismul, într-o parcare de pe o stradă din Petroşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de o femeie din localitate despre faptul că i-a fost incendiat autoturismul, care se afla parcat pe o stradă din Petroşani. Autoturismul în cauză a ars în totalitate, iar ulterior, conform constatării ISU -  Detaşamentul de Pompieri Petroşani, s-a stabilit că sursa probabilă de aprindere a fost determinată de folosirea intenţionată a unei sursei de aprindere”, a transmis, vineri, IPJ Hunedoara. 
 
Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru distrugere prin incendiere şi au început cercetările pentru identificarea autorului.
 
Potrivit sursei citate, anchetatorii au întocmit un cerc de suspecţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.