Bărbatul de 47 de ani din Simeria, suspectat că a ucis-o pe mama fostei sale concubine, a fost prins de poliţişti. La vederea agenţilor, el a încercat să fugă, dar a fost prins şi imobilizat, iar unul dintre poliţişti a tras un foc de armă de avertisment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În urma cu puţin timp,  în urma activităţilor întreprinse,  bărbatul de 47 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi omor calificat,  a fost prins şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Simeria, pentru audieri şi luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Hunedoara.
 
Unul dintre poliţiştii care au participat la prinderea bărbatului, a tras un foc de armă în plan vertcal pentru a-l opri, după ce a încercat să fugă.
 
”Acesta a fost prins în jurul orei 15.00, pe raza oraşului Simeria, de către poliţişti şi jandarmi. La vederea oamenilor legii, bărbatul a încercat sa fugă,  fiind urmărit si imobilizat, după ce unul dintre poliţişti a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, cu arma din dotare”, a mai transmis IPJ Hunedoara.
 
În data de 7 octombrie 2023,  în jurul orei 17.00, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată de o femeie de 51 de ani, din Simeria, cu privire la faptul că, în momentul în care a revenit de la serviciu, a observat uşa locuinţei întredeschisă şi l-a surprins pe fostul ei concubin, un bărbat de 47 de ani, în locuinţă. Acesta a încercat să o tragă în locuinţă, posibil cu scopul de a o agresa, însă femeia a reuşit să scape, moment în care bărbatul a părăsit locuinţa şi a fugit. Când a intrat în locuinţă, femeia şi-a găsit mama, o femeie în vârsta de 70 ani, căzută pe podea. Bătrâna a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiţi să declare decesul acesteia.  
 
”Din primele verificări rezultă indicii privind comiterea infracţiunii de omor,  cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a precizat IPJ Hunedoara.
 
Agresorul a mai fost cercetat pentru tâlhărie, după ce i-a furat telefonul mobil fostei sale concubine şi mai multe bunuri care îi aparţineau femeii.
 
”Cu privire la cel bănuit de comiterea infracţiunii de omor,  în data de 04 octombrie 2023, la ora 00:14, femeia de 52 de ani, din Simeria, a apelat SNUAU 112 şi a reclamat  faptul că fostul său concubin, în vârstă de 47 de ani, a intrat peste ea în casă şi i-a furat telefonul mobil. La faţa locului s-a deplasat patrula de intervenţie, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi a pătruns pe fereastră în imobilul situat în oraşul Simeria, de unde a sustras mai multe bijuterii, un telefon mobil şi un portofel în care se aflau mai multe documente şi o sumă de bani, după care a mers în camera fostei concubine, iar în momentul în care aceasta s-a trezit, bărbatul a pus-o în imposibilitatea de a se apăra apăsând-o cu un prosop în zona gurii pentru a nu putea să strige după ajutor. 
 
Ulterior, acesta a părăsit imobilul, fiind depistat de poliţişti pe o stradă din oraşul Simeria, imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Simeria, pentru cercetări”, a mai transmis IPJ Hunedoara. 
 
În urma controlului corporal, toate bunurile furate au fost găsite asupra bărbatului.
 
În cauză, poliţiştii au deschis atunci dosar penal pentru infracţiunea de tâlhărie calificată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.