Circulaţia rutieră va fi închisă, vineri, pe DN 13 B, în judeţul Harghita, între orele 14.00 şi 18.00, pentru desfăşurarea Raliului ”Perla Harghitei 2019".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic a anunţat că, vineri, circulaţia va fi închisă pe DN 13 B, în intervalul orar 14:00 - 18:00, între Praid (HR) şi pasul Bucin (HR) pentru desfăşurarea Raliului ”Perla Harghitei 2019".

Este cea de-a 27-a ediţie a raliului care contează ca a patra etapă în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, Campionatul Naţional Rally 2 Dunlop şi Campionatul Naţional de Raliuri pentru Vehicule Istorie, toate derulate sub egida Federaţiei Romţne de Automobilism Sportiv.

Raliul ”Perla Harghitei” se va derula pe un traseu cu o lungime totală de 413,51 km, din care 121,65 km distanţa probelor de clasament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.