Un bărbat de 33 de ani din Miercurea Ciuc a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a distrus autoturismul surorii sale cu care se certase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din Miercurea-Ciuc au reţinut pentru 24 de ore un bărbat din Miercurea-Ciuc, după ce a distrus un autoturism parcat pe o stradă din oraş”, anunţă, luni, IPJ Harghita.

Sursa citată a precizatcă, duminică, bărbatul în cauză, în vârstă de 33 de ani, a fost reclamat de către martori care au sunat la numărul de urgenţă 112, despre faptul că loveşte o maşină.

”Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a constatat că bărbatul s-a deplasat la locuinţa surorii sale, având asupra sa un obiect ascuţit cu care a lovit uşa apartamentului acesteia. Ulterior, acesta a mers în parcarea din faţa imobilului şi a lovit autoturismul surorii sale, provocându-i distrugeri în zona capotei, după care i-a rupt şi cele două oglinzi retrovizoare”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au stabilit că, anterior comiterii faptei, bărbatul ar fi avut mai multe discuţii contradictorii cu sora sa, în care ar fi ameninţat-o.

”Din acest motiv, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi distrugere. De asemenea, faţă de acesta, poliţiştii au emis şi un ordin de protecţie provizoriu”, au mai transmis poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.