Un bărbat din judeţul Gorj şi-a ucis soţia, înjunghiind-o de mai multe ori cu un cuţit, după care a încercat să se sinucidă, tăindu-se cu acelaşi cuţit în zona gâtului şi a abdomenului. Cei doi au fost descoperiţi de nora lor, care a anunţat autorităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, un bărbat din comuna Scoarţa a avut, miercuri, neînţelegeri cu soţia sa din cauza geloziei, a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de mai multe ori, iar în urma rănilor suferite femeia a murit. 
 
După comiterea faptei, bărbatul a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit, provocându-şi răni la nivelul gâtului şi al abdomenului.
 
Autorităţile au fost anunţate de nora celor doi, care a sunat la 112 şi a afirmat că socrii săi se află în stare de inconştienţă şi au mai multe plăgi sângerânde. 
 
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat arestarea preventivă a bărbatului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.