Un bărbat a fost reţinut de procurorii din Gorj după ce şi-a înjunghiat mortal partenera, cu mai multe lovituri de cuţit, fapta având loc în bucătăria casei în care locuiau cei doi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a anunţat, luni, că procurorii s-au sesizat, duminică după-amiază, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în timp ce se aflau în bucătăria locuinţei comune, din comuna Baia de Fier, un bărbat a lovit-o pe partenera sa, de mai multe ori, cu un cuţit în zona inimii, a gâtului şi a membrelor, iar aceste lovituri au dus la decesul victimei. 
 
“Din concluziile preliminare întocmite de S.M.L. Gorj rezultă că moartea numitei G.M. a fost violentă şi se datorează hemoragiei externe consecutivă multiplelor plăgi (16) tăiate-înţepate faţă, gât, hemitorace anterior stâng, mâini, antebraţ drept şi coapsă stângă. Leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire repetată cu un instrument tăietor-înţepător - de exemplu cuţit şi, cel mai probabil, cele de la nivelul gâtului şi hemitoracelui anterior stâng, sunt în legătură directă de cauzalitate cu decesul, iar moartea acesteia poate data din 23.07.2023”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor asupra unui membru de familie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.