Primarul municipiului Gorj, Cosmin Morega (PSD), a participat la o petrecere cu lăutari, unde nu s-au respectat măsurile de distanţare şi protecţie sanitară. Imagini de la eveniment au fost postate în mediul online, lăutării făcând mai multe dedicaţii primarului. Poliţiştii s-au sesizat, ar primarul şi ceilaţi partcipanţi la petrecere au fost amendaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a anunţat că, în urma apariţiei unor imagini în spaţiul public legate de petrecerea respectivă, poliţiştii din Motru au făcut verificări.
 
Ei au stabilit că, în seara de 4 aprilie, şase persoane s-au reunit pentru aniversarea uneia dintre acestea şi au organizat o petrecere în aer liber. Persoanele respective nu purtau mască de protecţie. Cele şase persoane au fost identificate de către poliţişti care au dat 11 amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor prevăzute de Legea 55/2020.  
 
În imaginile postate pe www.igj.ro, se vede cum primarul din Gorj, Cosmin Morega, participă la o petrecere cu lăutari, iar aceştia au făcut mai multe dedicaţii primarului.
 
”Pentru cel mai tare primar osibil din câţi au existat vreodată la Motru”, este una dintre dedicaţii. 
 
De asemenea, se observă în imaginile respective cum nu sunt respectate măsurile de distanţare şi de protecţie sanitară.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.