Şapte percheziţii au avut loc în judeţul Gorj într-un caz de trafic de droguri, fiind găsite şi ridicate 60 de grame de seminţe de cannabis şi 1 kilogram de muguri de cannabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Poliţiştii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurori D.I.I.C.O.T. din Gorj au descins la 7 locuinţe din judeţ, fiind puse în executare 8 mandate de aducere. Au fost vizate persoane bănuite de efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu droguri de risc", anunţă sâmbătă IGPR.
 
În urma percheziţiilor, au fost ridicate 60 de grame de seminţe de cannabis, 1 kilogram de  muguri de cannabis, un grinder de mărunţire a fragmentelor vegetale, două cântare de precizie, două ţigarete confecţionate artizanal ce conţin fragmente vegetale, foiţe folosite pentru confecţionarea ţigărilor, un pistol cu capsule CO2, 4 butelii cu gaz, un recipient cu bile din plastic, cinci telefoane mobile, o tabletă şi 2.500 de lei.
 
Sprijinul operativ a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. 
 
În activităţi au fost angrenaţi şi luptători pentru acţiuni speciale din Gorj, alături de jandrami. 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.