Un muncitor de 20 de ani, care lucra la o instalaţie de canalizare în comuna Stejari, judeţul Gorj, a fost prins sub un mal de pământ. El a fost prins până la nivelul gâtului, dar era conştient şi a fost scos de colegi până la sosirea echipajelor medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În acest moment am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unei persoane prinsă sub un mal de pământ în timp ce efectua săpături pentru o instalaţie de canalizare în comuna Stejari, sat Balosani”. A transmis, marţi, ISU Gorj.

Muncitorul a fost prins până la nivelul gâtului, fiind conştient si cooperant.

”Din datele apelantului barbatul are 20 de ani. La sosirea echipajelor de interventie bărbatul fusese extras de catre colegii alături de care efectua săpături”, a mai transmis sursa citată.

A fost preluat de catre echipajul SMURD sosit la fata locului, fiind stabilizat. Victima o să fie transportată de catre echipajul SMURD la Spitalul din Tg-Cărbuneşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.