Un incendiu a izbucnit, joi, la un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din Rovinari, iar în momentul în care echipajele de pompieri încercau să intre în locuinţă pentru a stinge flăcările, un bărbat de 68 de ani s-a aruncat din balcon. Acesta a murit, în pofida manevrelor de resuscitare făcute de echipajele medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii InspectoratuIui pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj anunţă că au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 4 al unui bloc de pe strada Zorilor din oraşul Rovinari.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

La faţa locului au fost trimise un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rovinari, un echipaj de stingere şi o autoplatformă pentru lucru la înălţimi din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum şi trei ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj.

Primele au ajuns echipajele din cadrul SVSU Rovinari, iar, în momentul în care încercau sa pătrundă în apartament pentru a interveni, un bărbat în vârstă de 68 de ani s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului.

S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, concomitent cu aplicarea manevrelor de resuscitare victimei.

Incendiul a fost lichidat, iar medicul a declarat decesul bărbatului, în pofida manevrelor de resuscitare făcute.

În prezent se fac cercetări privind împrejurările în care s-a produs incidentul.

Cauza probabilă a incendiului este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera focul.

Surse neoficiale spun că gestul bărbatului este inexplicabil având în vedere că primele echipaje ajunseseră la locul incendiului, iar încăperea prevăzută cu balcon şi balconul nu fuseseră cuprinse de flăcări. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.