Un bărbat de 45 de ani din judeţul Gorj a murit, miercuri, după ce a fost prins sub un mal de pământ, în timp ce făcea săpături la baza acestuia. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Gorj, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Targu-Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apel de urgenţă despre faptul că un bărbat a fost surprins de un mal de pământ.

”Din primele cercetări, s-a constatat că un bărbat, de 45 de ani, din localitatea Căpreni, s-ar fi deplasat cu o autoutilitară în comuna Turburea şi,  în timp ce efectua săpături la baza unui mal de pământ, partea superioară a acestuia s-a desprins şi a căzut peste el. Echipajul medical sosit la faţa locului i-a aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei”, a arătat sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru ucidere din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.