Un bărbat care, în urmă cu o lună, şi-a bătut pe stradă fosta soţie, martorii sunând la 112 la acel moment, este cercetat penal, în prezent, pentru infracţiunea de nerespectarea măsurilor impuse printr-un ordin de protecţie, după ce s-a apropiat de femeie la mai mult de o sută de metri şi a încercat să comunice cu aceasta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, din comuna gorjeană Drăgoteşti şi care locuieşte în municipiul Târgu Jiu, a intrat în atenţia autorităţilor după ce, în ziua de 10 iulie, şi-a agresat pe stradă din Târgu Jiu fosta soţie. La acel moment, martorii au sunat la 112, poliţiştii au intervenit, iar femeia a fost dusă la spital pentru îngrijirea rănilor produse în urma bătăii.

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de violenţă în familie, iar Poliţia a emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat, pe o perioadă de 5 zile, ordin care a fost prelungit, ulterior, prin decizie a Judecătoriei Târgu Jiu.

Săptămâna aceasta, fosta soţie a anunţat Poliţia asupra faptului că bărbatul a încălcat termenii impuşi în ordinul de protecţie.

”În timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, bărbatul s-a apropiat la o distanţă mai mică de 100 metri de aceasta şi a încercat să comunice cu ea, prin intermediul fiului lor”, informează Poliţia judeţeană Gorj, print-un comunicat dat publicităţii joi.

În urma incidentului, poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea măsurilor impuse printr-un ordin de protecţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.