Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, joi seară, pe autostrada Bucureşti – Piteşti, iar printre răniţi se află şi doi copii gemeni de aproximativ doi ani. A intervenit şi elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul a avut loc pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 19.

În accident a fost implicată o maşină înmatriculată la Sibiu care, la un moment dat, a ieşit în afara carosabilului pe sensul de mers către Piteşti.

În urma accidentului au rezultat şase victime. Este vorba despre doi copii gemeni de aproximativ 2 ani, dintre care unul inconştient şi cu traumatism la nivelul capului. Alţi patru adulţi au fost răniţi, un bărbat care a fost încarcerat şi trei femei între care una intubată, iar celelalte două conştiente şi cooperante.

La locul accidentului au intervenit patru ambulanţe, între care una SMURD, precum şi elicopterul SMURD, dar şi pompierii cu o autospecială cu modul de descarcerare.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările producerii accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.