Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au descoperit, în urma unui control făcut într-un autoturism, cantitatea de 84 de kilograme de substanţă periculoasă, tip R134A (freon), pe care un cetăţean român a încercat să o introducă ilegal în ţară, fără a deţine autorizaţie de transport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cursul acestei nopţi, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat un control asupra unui autoturism care era condus de un cetăţean român, în vârstă de 46 de ani. În portbagajul mijlocului de transport au fost descoperite 7 butelii care conţineau, fiecare, 12 kilograme substanţă periculoasă, tip R134A (freon), pentru care şoferul nu deţinea autorizaţie de transport", a anunţat, vineri, Poliţia de Frontieră Giurgiu.

Astfel, poliţiştii de frontieră au cerut sprijin autorizat reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu–Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. Marfa, în valoare de 8.400 de lei, a fost preluată de aceştia.

Bărbatul a declarat poliţiştilor faptul că a achiziţionat cele 7 butelii pentru consum propriu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.