Cinci persoane din localitatea Clejani, judeţul Giurgiu, sunt cercetate după ce ar fi constituit o grupare care se ocupa cu traficul de heroină. Doi dintre suspecţi au fost arestaţi preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, în 28 mai, poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare în Clejani, judeţul Giurgiu, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate 43 de comprimate ce conţin substanţe aflate sub control naţional, obţinute şi deţinute ilegal.

De asemenea, au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere, emise pe numele persoanelor, acestea fiind duse la sediul DIICOT Giurgiu. Ulterior, două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar alte două puse sub control judiciar pentru vânzare de droguri de mare risc.

 

Persoanele cercetate, cu vârste cuprinse între 24 şi 53 de ani, ar fi obţinut venituri ilicite în urma vânzării de heroină unor persoane din localitatea Clejani.

"Heroina ar fi fost transportată de două persoane, la intervale de timp relativ scurte, în comuna Clejani, prin folosirea unor mijloace de transport ale unor persoane din anturaj sau prin utilizarea transportului în comun. Ulterior, heroina ar fi fost dozată şi vândută de alţi membri ai familiei unor consumatori contra unor sume de bani, cuprinse între 50 şi 100 lei pe doză", arată Poliţia Română.

În 29 mai, persoanele reţinute au fost prezentate Tribunalului Giurgiu, fiind arestate preventiv pentru 30 de zile.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al jandarmilor din cadrul I.J.J. Giurgiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.