Cinci case situate pe două străzi din municipiul Giurgiu au fost cuprinse de un incendiu, sâmbătă după amiază, focul extinzându-se rapid din cauză că imobilele sunt lipite unul de celălalt. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă niciuna nu a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit oficialilor ISU Giurgiu, incendiul a izbucnit sâmbătă după amiază, iar la momentul sosirii echipajelor de intervenţie flăcările se extinseseră deja la mai multe locuinţe de pe străzile Gorneni şi Uzunu din municipiul Giurgiu. 
 
La momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la acoperişul unei case şi se propagase la patru locuinţe vecine.
 
În total, au fost afectate de flăcări cinci case, trei de pe strada Gorneni şi două situate pe strada Uzunu. 
 
Pe strada Gorneni, la una dintre locuinţe au ars: acoperişul, pe o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi, o magazie de lemne şi acoperişul acesteia şi s-au deteriorat tavanele. La a doua locuinţă au ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, o ladă frigorifică şi s-au deteriorat tavanele, două uşi din PVC şi parchetul, iar la treia casă a ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi. 
 
Pe strada Uzunu, la una dintre case a ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi şi s-au deteriorat tavanele a trei camere, iar la o altă casă au ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 75 mp şi s-au deteriorat tavanul şi duşumeaua unei camere, instalaţia electrică şi un televizor.
 
„Trei femei, cu vârste cuprinse între 53 şi 72 de ani şi doi bărbaţi de 30, respectiv 73 de ani au fost monitorizaţi la faţa locului de către echipajele medicale ale SAJ , suferind atacuri de panică” informează ISU Giurgiu.
 
Conform pompierilor, cel mai probabil, incendiul a izbucnit „din cauza jarului sau a scânteilor căzute pe materiale combustibile”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.