Un autotren care transporta fier vechi s-a răsturnat, luni după-amiază, pe DN 6, în localitatea Naipu, judeţul Giurgiu, capul tractor oprindu-se în peretele Căminului Cultural, iar una dintre cele două remorci căzând peste un autoturism parcat. În urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un autotren încărcat cu fier vechi s-a răsturnat, în această după-amiază, pe DN6, în localitatea Naipu. Acesta era compus din cap tractor şi două remorci. Capul tractor s-a oprit în peretele Căminului Cultural, iar încărcătura din prima remorcă a acestuia a căzut peste un autoturism parcat în afara părţii carosabile. Din fericire, în momentul producerii evenimentului prin locul respectiv nu au trecut pietoni, iar în maşină nu se aflau persoane”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.
 
FOTO: ISU Giurgiu
FOTO: ISU Giurgiu
 
Conform sursei citate, cea de-a doua remorcă nu s-a răsturnat. 
 
Şoferul autotrenului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, fiind scurgeri de carburant pe drum. 
 
Poliţiştii fac cercetări în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.