Preşedintele AUR, George Simion, susţine că trei dintre colegele sale au fost agresate de forţele de ordine când au fost scoase cu forţa din autocarul parcat în Piaţa Victoriei şi că acestea vor merge la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici pentru a-şi scoate certificate medico-legale. El declară că nu a fost înştiinţat în legătură cu suspendarea dreptului de a conduce, în condiţiile în care a fost ridicat de poliţie pentru că avea permisul suspendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Vor veni trei fete pentru a-şi lua certificate medico-legale, sunt colegele mele , care au fost scoase cu forţa, bătute de forţe de ordine şi de aceea sunt aici la Mina Minovici”, a declarat George Simion, vineri, la Antena 3.
El a precizat că o altă problemă o reprezintă faptul că Poliţia Rutieră susţine că i-a suspendat permisul de conducere, dar că nu ar fi fost anunţat despre acest lucru.  
“Poliţia spune că mi-a suspendat permisul, fără să mă anunţe. De Paşte, când mergeam acasă, am fost implicat într-o tamponare minoră pe centura Buzăului.  Am făcut o constatare amiabilă, m-am dus la service, am semnat amiabila şi am lăsat banii de reparaţie şi mi-am văzut de drum. Azi noapte, când mi se ridica autocarul,  am fost înştiinţat de poliţişti că eu nu am dreptul să conduc, că mi-a fost suspendat acest drept. (…) Am singură înştiinţare, din 26 august, scrisă de Procuratura de pe lângă Judecătoria Buzău, este o ordonanţă de clasare. Este un act de poliţie politică, nu e posibil să ţi se aducă la cunoştinţă că ţi se suspendă dreptul de a conduce decât în momentul în care eşti implicat într-o acţiune politică”, a mai afirmat Simion. 
 
Liderul AUR, George Simion, a fost implicat într-un scandal, în noaptea de joi spre vineri, în Piaţa Victoriei, la faţa locului sosind mai multe echipaje de Poliţie Rutieră, dar şi jandarmi. El a fost amendat cu 1350 de lei de către poliţiştii rutieri şi a fost invitat la sediului Poliţiei Rutiere deoarece ar fi circulat cu permisul suspendat. Poliţiştii i-au făcut şi un drug-test, iar rezultatul a fost negativ. 
La un moment dat, George Simion împreună cu colegii săi a urcat într-un autocar inscripţionat cu însemnele partidului, ei fiind dat jos de mascaţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.