Un tânăr de 25 de ani şi fostul său socru, un bărbat de 42 de ani, au fost răniţi după ce s-au şicanat cu maşinile în trafic, pe un drum comunal din judeţul Galaţi, poliţiştii deschizând în acest caz un dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au fost sesizaţi, marţi seară, de către un tânăr în vârstă de de 25 de ani din comuna gălăţeană Brăhăşeşti, cu privire la faptul că ar fi fost agresat în trafic de către un bărbat de 42 de ani, care este fostul său socru, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, între cei doi a avut loc un conflict în trafic, în timp ce se deplasau cu autovehiculele pe drumul comunal 86, în urma căruia a rezultat tamponarea şi avarierea celor două autovehicule, precum şi rănirea uşoară a bărbaţilor. 

În urma accidentului, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.