Un bărbat, de 49 de ani, aflat la volanul unei maşini cu care circula pe o şosea de la periferia municipiului Galaţi, a murit, joi, după ce a pătruns cu autovehiculul pe contrasens şi s-a ciocnit cu o autoutilitară, poliţiştii deschizând un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, Aurelian Ropotan, a declarat că accidentul mortal a avut loc pe şoseaua Smârdan, din municipiul Galaţi, în apropierea podului feroviar din zona Fileşti.

"Un bărbat de 49 de ani a condus un autoturism pe şoseaua Smârdan, din municipiul Galaţi, iar în curba la dreapta din zona podului feroviar de la Fileşti a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat pe loc”, a declarat Ropotan.

În urma accidentului, şoferul autoutilitarei a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost zero. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.