Un bărbat de 67 de ani, condamnat la închisoare şi dat în urmărire generală deoarece a făcut pate dintr-un grup infracţional specializat în fraude imobiliare, a fost reţinut după ce a solicitat aviz pentru pescuit de la Poliţia de Frontieră Galaţi, el fiind predat Inspectoratului de Poliţiei Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, Mircea Z., în vârstă de 67 de ani, s-a prezentat zilele trecute la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi pentru a solicita eliberarea unui aviz pentru pescuit în apele de frontieră, potrivit unui comunicat transmis marţi de STPF Galaţi. 

În timpul ”verificărilor specifice în vederea eliberării documentului în cauză”, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Astfel, bărbatul fusese condamnat, în luna noiembrie 2016, la 1 an, 9 luni şi 10 zile închisoare, deoarece a făcut parte dintr-un grup infracţional specializat în fraude imobiliare care acţiona pe raza municipiului Galaţi.

Ulterior, bărbatul a fost depistat de către un poliţist de de frontieră în zona de trecere a bac-ului din municipiul Galaţi, care după ce l-a legitimat l-a reţinut, solicitând şi sprijinul unei echipe operative.

FOTO: STPF Galaţi
FOTO: STPF Galaţi

Astfel, bărbatul în cauză a fost condus la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi şi ulterior a fost predat Serviciului Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judenea Galaţi în vederea luării măsurilor legale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.