Trupul carbonizat al unui bărbat de 47 de ani, din judeţul Galaţi, a fost găsit de pompierii care au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în locuinţa acestuia, cel mai probabil din cauza efectului termic produs la coşul de fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi a fost anunţat, în noaptea de luni spre marţi, la 112 despre izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din localitatea Valea Mărului, satul Mândreşti, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de ISU Galaţi.

La faţa locului au ajuns echipaje ale Gărzii de pompieri Tecuci, care au constatat că incendiul cuprinsese o mare parte din locuinţă. 

După localizarea incendiului, pompierii au putut intra în locuinţă, unde au găsit în dormitor trupul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Cauza probabilă a incendiului a fost, potrivit ISU Galaţi, efectul termic produs la coşul de fum amplasat sau neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile ale acoperişului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.